NOT KNOWN FACTUAL STATEMENTS ABOUT آنفولانزا درمان

Not known Factual Statements About آنفولانزا درمان

Not known Factual Statements About آنفولانزا درمان

Blog Article

وی افزود: از سوی دیگر گروهی از ویروس‌ها، از جمله ویروس آنفلوآنزا عامل ایجاد عفونت‌های حاد و شدید تنفسی بوده که منجر به درگیری، ابتلا و بستری طیف وسیعی از افراد جامعه می‌شوند. باید توجه کرد که بیماری آنفلوآنزا معمولا هرساله بین پنج تا ۱۰  درصد  بالغین و ۲۰ تا ۳۰ درصد  کودکان را مبتلا می‌کند.

نوشیدن دم‌نوش‌های گیاهی مانند اکیناسه، آویشن، نعناع و نعناع لیمو

یکی از بهترین راه­‌های پیشگیری از آنفلوآنزا دریافت واکسن است. اما از آنجا که واکسن ۱۰۰ درصد موثر نیست، باید با اقدامات زیر از انتشار ویروس جلوگیری کنید:

آنفولانزا بیماری جدی‌تری است که در برخی مواقع می‌تواند حتی کشنده باشد. ازاین‌رو شناخت علائم بیماری آنفولانزا ضرورت دارد. در این مقاله به بررسی شایع‌ترین علائم آنفولانزا و راه‌های پیشگیری و درمان آن می‌پردازیم.

چای زنجبیل یا زردچوبه را با عسل و لیمو بنوشید. مصرف چای زنجبیل به دلیل اثرات ضدالتهابی آن برای آنفولانزا نیز مفید است. همچنین با ترکیبات خود که التهاب را کاهش می‌دهد به تجزیه مخاط کمک می‌کند.

در صورت عدم انجام واکسیناسیون برای این افراد، بخشی از آنها به آنفلوآنزا مبتلا شده و علاوه بر  اختلال در  عملکرد و غیبت در محل خدمت، ریسک انتقال عفونت به بیماران  تحت مراقبت‌شان نیز وجود دارد.

سلطان علیان ادامه داد: در عین حال دومین گروه در معرض خطر این بیماری کسانی هستند که در معرض ابتلا به نوع شدید این بیماری قرار دارند. یعنی افرادی که ابتلا به آنفلوآنزا در آنها می‌تواند منجر به بستری  یا مرگ و میر  در این افراد شود. این گروه از افراد شامل کودکان زیر شش سال، البته به جز نوزادان زیر ۶ ماه، افراد مسن بالاتر از ۶۵  سال، زنان باردار، بیماران دچار نقص ایمنی، بیماران دیابتی، مبتلایان بیماری‌های تنفسی مانند آسم، مبتلایان به بیماری‌های قلبی عروقی و افرادی که دچار چاقی مفرط هستند، می‌شوند.

رژیم غذایی کتویی یا کتوژنیک به برنامه­‌ی غذایی گفته می­‌شود که در آن میزان استفاده از کربوهیدرات بسیار کاهش یافته و به حداقل می­‌رسد و میزان چربی دریافتی به میزان زیادی افزایش می‌­یابد.

تظاهرات عمومی، یعنی تأثیر بر کل بدن (لرز، تب، سردرد، درد عضلانی گسترده، احساس خستگی و ضعف عمومی).

آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد یکشنبه / ۱۸ مهر ۱۴۰۰ / ۰۸:۳۹

واکسیناسیون آنفولانزا موثرترین راه برای محافظت از خود است. واکسن، خطر ابتلا به عفونت را کاهش می‌دهد و وسیله‌ای برای آنفولانزا جدید بهمن ۱۴۰۲ جلوگیری از عوارض بیماری است.

در عین حال دوز واکسن برای کودکان زیر سه سال  نصف  سایر افراد است. همچنین در افراد بالاتر از ۹ سال تلقیح یک دوز از واکسن  کافی  خواهد بود.

تا حد امکان، از مکان‌های شلوغ دوری کنید. آنفولانزا در مناطق شلوغ (مراکز مراقبت از کودکان، مدارس، ساختمان‌های اداری، سیستم حمل و نقل عمومی و…) به راحتی انتشار می‌یابد.

دست‌های خود را بشویید. شستشوی منظم دست از گسترش بسیاری از عفونت‌های شایع جلوگیری می‌کند.

Report this page